Artikler

Er dine tæer forslået?

Hvad et spørgsmål! Hvad er det formodes for at betyde?
Jeg spørger fordi så mange mennesker i dag bekender at være interesserede i at drive deres egen forretning bruger alt for meget tid “dæk-sparkende.”
Mens jeg ville aldrig undervurdere betydningen af udøve fornøden omhu ved at undersøge enhver form for forretning eller indkomst mulighed, der kommer et tidspunkt, hvor du simpelthen nødt til at træffe en beslutning og handle ud fra det.
Lad os se det i øjnene… ikke en virksomhed er rigtigt for alle. Vi alle har forskellige interesser, forskellige evner, forskellige finansielle mål. Men en ting er for visse… du får aldrig fra jorden hvis du sidde på hænderne!
Tag min egen erfaring, for eksempel. Jeg startede med en idé, et koncept. Jeg ønskede at hjælpe andre med at lære at nogen med lyst med lidt viden og en masse sved egenkapital, kan tjene en indkomst fra hjemmet.
Dette er ikke den første virksomhed, jeg har drevet fra hjemmet; Tværtimod. Mit første strejftog ind i home-business scene var med en direkte salg selskab kaldet Discovery legetøj. På den tid det var i sin vorden (faktisk, jeg var den første repræsentant i mit hjem staten Mississippi). For dem af jer ikke kender til Discovery legetøj, det markeder pædagogisk legetøj og spil gennem en række forskellige salgsmetoder. Det giver også mulighed for resterende indkomst ved at bygge din egen salgsstyrke. Jeg valgte at kun gøre salg, og jeg gjorde meget godt med den. Hvorfor? Ikke fordi jeg sad rundt spekulerer på, om det ville arbejde; Jeg gjorde det bare!
En anden forretning jeg drives fra hjemmet var som en vejleder for unge børn hvis forældre ville have dem til at lære at bruge en computer. Jeg investerede i en computer og software og markedsført min virksomhed til dag bekymrer sig og børnehaver (førskoler) som en ekstra service til de forældre, der er villige til at betale for det. Igen, tog jeg en chance… og det gav pote. Men det skete ikke ved et uheld, og det gjorde ikke sker natten over.
Du kan bruge din tid på at analysere daylights ud af hver venture, men jeg kan forsikre Dem om, at hvis du gør det, på et tidspunkt du vil overbevise dig selv, at det bare virker! Og ved du hvad? Det virker ikke, medmindre du er sikker i din evne til at lykkes.
Her er en anden news flash… Når du starter din egen virksomhed, vil du lave nogle fejl. Hvis ikke du er villig til at lære af disse fejl og bruge denne viden til at forbedre dig selv og din virksomhed, så havde måske du kun bedre ophold i det 9 til 5 job.
Drive din egen virksomhed indebærer risikovillighed og beslutningsprocesser; ingen kan fortælle dig præcis, hvordan at køre din forretning. Hvis du er på udkig efter nogen til at besvare hvert spørgsmål for dig, gøre enhver beslutning, og vise dig præcis, hvad at gøre hvert trin af måde, behøver du ikke at være i erhvervslivet for dig selv.
Kom godt i gang er den sværeste del, men når du gør, se ikke tilbage. Du får modløs og ønsker at give, men du er nødt til at hænge der. Frugterne er mange.
Lignende… ikke at have nogen mere forslået tæer!

Kommentarer lukket til Er dine tæer forslået?